Și-a omorât fratele cu o lovitură de cuțit

301

Articole de la același autor

Un tânăr de 18 ani, din localitatea Castelu, a fost înjunghiat direct în inimă chiar de fratele său mai mare. Nenorocirea s-a petrecut ieri după-amiază. 


Emurah Șaban, de 19 ani, și un alt frate al său au început să se certe, iar acesta a luat un topor cu intenția de a-l lovi. Chemal Șaban a încercat să intervină pentru a aplana conflictul, dar lucrurile au scăpat de sub control. Emurah și-ar fi adus aminte că fratele mai mic, Chemal, s-a dat la iubita lui în trecut și și-a îndreptat furia către acesta. De la ceartă până la a-i înfige cuțitul în inimă nu a fost decât un pas. 


Scenele de coșmar s-au derulat sub privirile îngrozite ale celorlalți frați. După ce a fost înjunghiat, tânărul de 18 ani a căzut ca secerat la pământ, iar Emurah a fugit cu un cal din gospodărie. Martorii au sunat imediat la 112 și au cerut ajutorul medicilor. 
La fața locului s-au deplasat cadrele medicale, dar și polițiști. În ciuda eforturilor depuse, Chemal Șaban a pierdut lupta pentru viață, iar medicii au constatat decesul. 


Principalul suspect, prins în câteva ore 
Cazul a fost preluat de ofițerii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. Locul asasinatului a fost imediat împrejmuit, iar anchetatorii au demarat cercetările. 


Potrivit unor surse, tânărul s-a dus glonț în localitatea Galeșu, unde a vândut calul. Ulterior a fost luat de câțiva localnici cu o căruță până în Poarta Albă. De acolo, acesta ar fi luat un microbuz cu destinația Constanța. Zeci de polițiști s-au mobilizat și, în jurul orei 17.00, Emurah Șaban a fost prins în zona Gării Constanța. El a fost escortat la sediul IPJ Constanța pentru a fi audiat. Individul este acuzat de comiterea infracțiunii de omor. 


"În urma audierilor, cel mai probabil, va fi reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și ulterior va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă", a declarat procurorul Zafer Sadâc, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4065 secunde