Crimă în familie. Și-a ucis soția fiindcă era beată

288
1
Crimă  în familie.  Și-a ucis soția fiindcă  era beată - omoratafaramila-1435771134.jpg

Articole de la același autor

O femeie de 50 de ani din localitatea constănțeană Ciocârlia de Sus a trecut prin clipe de groază după ce a fost bătută fără milă de soțul ei. Totul s-a întâmplat în noaptea de luni spre marți în locuința celor doi. În momentul în care a ajuns acasă și și-a găsit soția beată, Toader Atodiresei s-a enervat și a început să o lovească. Inițial, acesta a început să îi dea în zona feței cu pumnii, iar apoi ar fi luat o curea de transmisie din cauciuc și a lovit-o pe tot corpul. Loviturile au fost atât de puternice, încât femeia a căzut și nu s-a mai ridicat. Văzând că starea ei nu este una tocmai bună, bărbatul a sunat la 112 și a cerut ajutorul medcilor susținând că soției îi este rău. O ambu-lanță s-a deplasat imediat la adresa indicată și a transportat victima la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Din cauza leziunilor suferite, femeia a decedat în unitatea medicală. Pentru că victima prezenta echimoze pe gât, abdomen, spate și membere, reprezentanții spitalului au anunțat poliția. Marți după-amiază, legiștii au efectuate necropsia și au stabilit că moartea victimei a fost una extrem de violentă. 


"Moartea s-a datorat hemoragiei meningo-cerebrale și în trunchiul cerebral, consecutiv unui traumatism cranio-facial cu hematom subdural. Leziunile de violență constatate au putut fi produse prin loviri repetate cu corp dur și corp dur alungit", au concluzionat medicii. 


Ofițerii Serviciului de Investigații Criminale au demarat o anchetă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Con-stanța. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că agresorul este soțul femeii. Acesta ar fi bătut-o fără milă și apoi a sunat la 112, dar a precizat că soției i s-a făcut rău. Bărbatul a fost escortat la audieri și pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Toader Atodiresei a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Constanța. 


Comentează știrea

catalin
2 iulie 2015

Castiguri din prima luna, prin colaborare part-time sau full-time! 100-285 de euro lunar! Oferta este noua si foarte profitabila pentru colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna, colaborand cu noi intr-o activitate simpla si placuta. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5612 secunde