Carderi bulgari care au atacat bancomate din Constanța, prinși la Cluj

174
Carderi bulgari care au atacat bancomate din Constanța, prinși la Cluj - 5maibulgaricarduricluj-1430825561.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Cluj-Napoca și procurorii D.I.I.C.O.T. au depistat doi bărbați, cetățeni bulgari, care ar fi obținut ilegal informațiile de pe 54 carduri bancare. Aceștia au fost reținuți și urmează a fi prezentați magistraților, cu propunere de arestare preventivă.


Cei doi bărbați, de 24 și 30 de ani, sunt bănuiți de operațiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice și transfer neautorizat de date informatice. În fapt, aceștia sunt bănuiți că, la datele de 2 și 3 mai 2015, ar fi montat pe bancomatul unei bănci din municipiul Cluj-Napoca echipamente folosite pentru copierea datelor de carduri bancare, deținute ilegal, în vederea valorificării datelor bancare obținute cu ajutorul acestora. De asemenea, bărbații ar fi transferat neautorizat datele informatice conținute de cardurile utilizate la bancomat în dispozitivul de tip skimmer, fiind compromise, în total, 54 de carduri.


Totodată, aceștia sunt bănuiți că, în zilele de 20 și 23 aprilie a.c., ar fi copiat ilegal informații conținute de carduri bancare folosite la un bancomat din Constanța. 


Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventivă.   



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5309 secunde