Scoți bani de la bancomat? Mare atenție la escroci

436
1
Scoți bani de la bancomat? Mare atenție la escroci - cumnepacalesc21409239137-1424177810.jpg

Articole de la același autor

"Skimming-ul" este o metodă pe care o folosesc infractorii și constă în instalarea de dispozitive la bancomate sau POS-uri prin care sunt copiate datele de pe benzile magnetice ale cărților de credit care ulterior sunt folosite pentru inscripționarea unor noi cărți de credit. În cazul utilizării cărților de credit la bancomate, polițiștii recomandă verificarea atentă a bancomatului înainte de utilizare. Mai exact, oamenii legii recomandă verificarea tastaturii, locului în care se introduce cardul, pentru a depista dacă sunt dispozitive atașate sau modificări ale unor echipamente. 


De asemenea, polițiștii spun că nu trebuie dezvăluit PIN-ul niciunei persoane în nicio circumstanță. În plus, oamenii legii spun că, în momentul în care tastați PIN-ul ar trebui să protejați cumva tastatura, astfel încât să nu fie înregistrat de nicio cameră de supraveghere. 


Comentează știrea

DRAGOS
10 martie 2015
LUCREAZA LEJER DE ACASA

Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5076 secunde