Casă din centrul Constanței, golită de hoți. Până și vesela a fost furată!

455
1
Casă din centrul Constanței, golită de hoți. Până și vesela a fost furată! - casagolitadehoti-1418291722.jpg

Articole de la același autor

Doi hoți au crezut că a dat norocul peste ei când au descoperit o casă nelocuită de pe strada Alexandru cel Bun, din municipiul Constanța. Au pândit imobilul câteva zile, au văzut că nimeni nu intră și nu iese, așa că s-au hotărât să dea atacul. Câteva zile la rând, au cărat tot ce au putut, de la lenjeria de pat, până la mobilă, calorifere și centrala pe gaze.

Au fost surprinși, marți dimineață, cu un "transport" de bunuri furate. Concret, în jurul orei 6,30, un echipaj al Secției 3 împreună cu militari de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța i-au surprins, în intersecția B-dului Mamaia cu strada Ion Lahovari, în timp ce trăgeau de două cărucioare improvizate, pe care cărau patru calorifere din tablă, o centrală pe gaze, un calorifer electric și două biciclete. Având în vedere ora matinală, dar și comportamentul suspect al celor doi, au fost duși la secție.

Cei doi au fost identificați ca fiind Vasile Cristian Arghir, de 28 de ani, din Cumpăna, și Dumitru Nicușor Brânză, de 22 de ani, din Ciobanu. Pe parcursul audierilor, s-a stabilit că cei doi au furat bunurile respective, dar și multe altele (frigider, aragaz, mașină de spălat, cutii cu veselă, încălțăminte, truse de scule, haine etc.), începând de duminică, 7 decembrie. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 30.000 de lei și a fost recuperat în proporție de 97%.

Potrivit anchetatorilor, proprietarii nu locuiau constant în imobilul respectiv. Cei doi suspecți au fost reținuți, fiind acuzați de furt calificat.  

Comentează știrea

Asta vor constantenii si asta prevede si legea, inclusiv constitutia
11 decembrie 2014
Montati camere video pe strazi

Daca existau camere video pe toate strazile s-ar fii observat din timp ca acesti nenorociti urmaresc atata timp si supravegheaza acea locuinta. Asa se vede ca nimeni nu se sesizeaza cand niste nenorociti stau ore intregi pe loc pe o strada. Acestia doar URMARESC.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8529 secunde