Casieră de la Gara Constanța, angajată la CFR Călători, răpusă de COVID-19

1492
Casieră de la Gara Constanța, angajată la CFR Călători, răpusă de COVID-19 - ocasiera-1598275630.jpg

Articole de la același autor

O angajată de la CFR Călători, casieră în Gara Constanța, a murit, în cursul zilei de sâmbătă, 22 august, din cauza complicațiilor produse de infecția cu noul coronavirus.


Potrivit reprezentanților CFR Călători, alte două colege ale femeii sunt confirmate pozitiv și internate la Constanța. "Spațiile unde lucrau angajatele au fost dezinfectate. Odată cu apariția pandemiei cu noul coronavirus, în Stația Constanța, toți casierii au lucrat singuri în birou. Nu au avut contact între ei, dar nici cu publicul călător nu a existat contactul direct deoarece separarea se face prin intermediul unui ecran, iar dialogul s-a purtat prin intermediul unui sistem microfon-difuzor între călător și casier. Practic, doar banii au fost cei care au circulat atunci când nu s-a făcut plata online sau plata cu cardul. În acest moment, sunt în desfășurare anchetele epidemiologice care vor stabili în continuare condițiile de contact cu alte persoane", au precizat reprezentanții Biroului de presă al CFR Călători.




UPDATE 


"În data de 22 august a.c., o femeie în vârstă de 53 de ani, angajată a CFR, a decedat din cauza noului coronavirus. Aceasta avea următoarele comorbidități: boală cardiovasculară, diabet, boală pulmonară. Decesul a fost raportat astăzi, 24 august, de Spitalul Municipal Medgidia.


De asemenea, alte trei angajate CFR Călători au fost depistate pozitiv cu SARS-CoV-2, două dintre ele fiind internate în prezent la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și una la Spitalul Municipal Fetești.


DSP Constanța a deschis o anchetă epidemiologică și a recomandat purtarea măștii și a mănușilor pe toată durata programului. În paralel, CFR Călători, având un serviciu propriu de asistență sanitară, derulează o anchetă epidemiologică proprie", anunță DSP Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.5534 secunde