Cât a primit de la judecători familia care a încercat să mituiască un polițist?

471
Ioan Niță, de 53 de ani, și fiul acestuia, Ionel Niță, de 25 de ani, au fost condamnați de Tribunalul Constanța la câte șase luni de închisoare cu suspendare pentru că au încercat să mituiască un polițist din Murfatlar. Un al treilea membru al familiei Niță, Marian, fiul, respectiv fratele celor doi, judecat pentru aceeași faptă, a fost achitat de judecători. Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.
Totul a început în noaptea de 12 spre 13 octombrie 2010, când Marian Niță a fost prins de polițiști în timp ce fura 50 de metri de cale ferată din zona stației CFR Palas, din Constanța. După ce a fost audiat de polițiștii din localitatea Murfatlar, tânărul a fost lăsat să plece. La scurt timp, polițistul care se ocupa de caz, agent Marius Țiței, a fost contactat de tatăl suspectului, Ionel Niță, care i-a propus să cadă la o înțelegere, propunându-i omului legii ca, în schimbul unei sume de bani, să fie înțelegător cu fiul său și să-l cruțe de la întocmirea unui dosar penal.
Așa s-a ajuns ca, a doua zi, tatăl și fratele lui Marian Niță să fie surprinși în flagrant în timp ce încercau să-l mituiască pe polițist cu suma de 1.500 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.288 secunde