Video CAZ ȘOCANT! CONSTĂNȚEAN GĂSIT MORT ÎNTR-O PĂDURE DIN VERONA! Familia, apel disperat pentru a-i aduce trupul în țară

2556
CAZ ȘOCANT! CONSTĂNȚEAN GĂSIT MORT ÎNTR-O PĂDURE DIN VERONA! Familia, apel disperat pentru a-i aduce trupul în țară - 22045815382268422193058277609702-1506843651.jpg

Articole recomandate

Un tânăr constănțean a fost găsit mort lângă o pădure din Verona. Polițiștii suspectează că decesul acestuia a survenit în urma unei sinucideri, iar familia este disperată pentru că nu are bani să-i aducă trupul înapoi în țară.




Pe rețelele de socializare a fost deschisă o campanie de strângere de fonduri pentru familia lui Gabriel Costin Mingea, de 22 de ani din Constanța, care a fost găsit fără suflare la marginea unei păduri.




Potrivit prietenilor care au început campania de strângere de fonduri, Gabriel a plecat în Verona cu iubita lui și a ajuns sa-și găsească sfârșitul, miercuri seara, într-o pădure de lângă oraș.


Mama lui a fost sunata pe 27 septembrie de polițiștii italieni, fiind anunțată că băiatul ei cel mare, Gabriel, a fost găsit de un trecator, fără suflare, într-o pădure la doar câțiva kilometri de orașul Verona.




"Familia, însă, nu are destui bani pentru repatrierea lui deoarece aceasta costa în jur de 3.000 de euro. Așa ca noi, toti cei apropiați lui, ne-am gândit să facem ceva pentru a-l aduce pe Gabi acasă. În această situație fiecare leu contează, deci hai să fim oameni și să fim alături de familia lui în momentele aceastea grele", este scris pe Facebook.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 01 Octombrie 2017
Stire din Eveniment : GRAV ACCIDENT RUTIER! Sunt 9 victime
Pagina a fost generata in 1.0485 secunde