PRIMELE IMAGINI cu NOUL iubit al Andreei Marin! Cum arată bărbatul care i-a FURAT inima DIVEI

975
5
PRIMELE IMAGINI cu NOUL iubit al Andreei Marin! Cum arată bărbatul care i-a FURAT inima DIVEI - 10-1506798483.jpg
Andreea Marin iubește din nou, iar dovezile așteptate de toată lumea și-au făcut în sfârșit apariția. Diva a fost surprinsă de mână lângă un bărbat arătos, blond și binefăcut, scrie evz.ro




După ce în februarie s-a despărțit oficial de Tuncay, Andreea a părut că are nevoie de o perioadă mai lungă pentru a se reface, dar in realitate a cunoscut repede pe altcineva, iar acum nu mai este singură și pare fericită, scrie Wowbiz. 


Bărbatul nu are nicio tangență cu lumea showbiz-ului. Cei doi au fost fotografiați la o măcelărie din mall. Partenerul Andreei a fost destul de discret: a stat la o distanță apreciabilă de vedetă.


Comentează știrea

Gigi
1 octombrie 2017
,,Zana'' ?

Panarama asta , cica este si ,,ambasador UNICEF'' , ceva legat de copiii Romaniei si nu numai ... Cum poate avea aceasta functie cand este o mama denaturata , care ii prezinta in fiecare luna fiicei minore , cate un ciocanar iubit pe post de tata ? Ce sa inteleaga minora , din acest comportament ? Ca asa este normal ? I-a adus acasa moldoveni , tigani , jidani , turci , negri de pe Killimanjaro , galbeni de Yangtze , rosii din Muntii Stancosi si mai ramane sa-i aduca si martieni , aia cu duzina de scule , pe marimi ...

Radu
1 octombrie 2017
!

Gigi, ai pus foarte bine foarte frumos și la obiect ai pus problema!

jiji
1 octombrie 2017
zana

O pocnitoare ordinara mediatizata intens. ca sa invate copiii .Degeaba nu batea Banica la ea

Ismail via brussel
2 octombrie 2017
Haaa haaa

Mă n-am nimic cu Andrea Marin a fost cu Bănică a fost cu un turc a cum cu un român eu cred că lui Andrea ai sta bine cu un Arab Tunisian sunt mai libertini sunt de familie și sunt sănătoșifrumosi și buni la pat .Români sunt ca porci la trocii azi cu alta mâine cu alta uni 90/ sută .ex Maryah Carey ai stătea bine cu Marokanu și a fost fericita de vină este ea nu ia jungeai banii și la luoat pe rus și acum pe dansatorul ei cu o vârsta mică mai cred că lumea de la Hollywood e bine și sunt de părere ok și eu am o iubita mai mica cu 7 ani și frumoasă și bine făcută haaa haaa mor pe strada uni belgieni când mă văd cu ea an oraș asai e bine legenda din Arabia saudită .

Vasile Pesmet
2 octombrie 2017
O falsa ordinara ca si Raduleasca muma padurii

Gigi,ai uitat sa l treci in comentariul rau si pe cvadrupul spion Tiriac.Curva asta falsa de Marin e si gerontofila.Iar referitor la articol,unde dracu vede cretinul sau cretina care a scris articolul ,ca ziarist nu pot sa i spun,ca noul futac e blond si fermecator????Ma refer la Evenimentul zilei,evident.Cuget doar a preluat stirea.N are treaba.

Articole din aceeași secțiune

Luni, 04 Septembrie 2017
Stire din Monden : DIVORȚUL ANULUI ÎN LUMEA FOTBALULUI
Pagina a fost generata in 3.8583 secunde