CAZ ȘOCANT! Fetiță de 11 ani atacată, în timp ce dormea, de pisica bunicului

1500
1
CAZ ȘOCANT! Fetiță de 11 ani atacată, în timp ce dormea, de pisica bunicului - perfuzii1-1514401469.jpg

Articole recomandate

O fetiță în vârstă de 11 ani, din Slatina, este internată la spital după ce, în Ajunul Crăciunului, în timp ce dormea, a fost atacată și mușcată de pisica bunicului său, care a chemat în ajutor Poliția Locală,

Directorul Poliției Locale Slatina, Adrian Pop, a declarat, miercuri, că un incident mai puțin obișnuit a fost înregistrat prin dispeceratul instituției, în data de 24 decembrie.

Proprietarul unei pisici a sesizat faptul că aceasta, fără un motiv aparent, a devenit agresivă și, în timp ce dormeau, a sărit și i-a mușcat pe nepoata sa, în vârstă de 11 ani, și pe fiul său, vârstă de 42 ani.

"La fața locului s-a deplasat un echipaj de polițiști locali care au solicitat ambulanța, cele două persoane fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Olt, pentru îngrijiri, minora rămânând internată", a declarat Pop, citat de romaniatv.net

Comentează știrea

Ion
28 decembrie 2017
miau

Pai daca dormi cu pisica in pat si te misti si-i dai una, o sperii. Asta mai ales daca te tavalesti peste ea. Si pisiciile se trezesc speriate si violente, ca oamenii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5013 secunde