Caz șocant la Alba / Și-au obligat cei patru copii să se prostitueze

372
Doi soți au fost arestați preventiv de către procurorii DIICOT, fiind acuzați că și-au obligat cei patru copii, dintre care trei minori, să cerșească în municipiile Alba-Iulia și Blaj și să se prostitueze, tatăl copiilor fiind acuzat și de incest, după ce a întreținut relații sexuale cu fiicele sale.
Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Alba-Iulia au dispus reținerea pentru 24 de ore a lui Gheorghe Voina, în vârstă de 47 de ani, și a Mariei Voina, de 49 de ani, din municipiul Blaj, pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol și incest.

Cei doi soți sunt acuzați că obțineau zilnic sume de bani din exploatarea sexuală sau prin obligarea la practicarea cerșetoriei a celor patru copii ai familiei, dintre care trei minori, cu vârste cuprinse între 11 și 15 ani.

"Minorii erau obligați să cerșească în municipiile Alba-Iulia și Blaj, fiind supuși unor suferințe fizice în situația în care nu reușeau să predea inculpaților sumele de bani pretinse", se arată într-un comunicat de presă de sâmbătă al DIICOT.

Procurorii îl acuză pe Gheorghe Voina că a întreținut, "prin constrângere și profitând de imposibilitatea victimei de a-și exprima voința", raporturi sexuale cu fiicele sale, dintre care una minoră, în vârstă de 13 ani. Aceasta era obligată să se prostitueze și să le predea celor doi sumele de bani obținute.

Instanța a dispus arestarea preventivă a celor doi soți pentru o perioadă de 29 de zile, la propunerea procurorilor DIICOT.

Cercetările în această cauză au fost făcute cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Alba-Iulia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8356 secunde