Caz straniu la o maternitate din Iași: un bebeluș s-a născut cu coadă

655
1
Caz straniu la o maternitate din Iași: un bebeluș s-a născut cu coadă - bebelus-1347092994.jpg
Un băiețel s-a nascut cu o tumoare de 14 centimetri, care-i acoperă spatele și care seamănă cu o coadă. Tumoarea a apărut la coloană, iar medicii se tem ca nu cumva aceasta să fie malignă. Pe toată perioada sarcinii, mama bebelușului a fost o singură dată la control.
Bebelușul s-a născut la Maternitatea "Elena Doamna", din Iași, dar a fost transferat la Spitalul de Copii Sfânta Maria, imediat ce medicii au descoperit tumoarea. Mai exact, coada de 14 centimetri.

Medicii spun că mama a fost neglijentă pe toată perioada sarcinii. În cele nouă luni, ea a fost o singură dată la control. Mai exact, în cea de-a șasea săptămână, atunci când tumoarea nu se putea vedea la ecograf.

Statisticile arată că peste cinci la sută din bebelușii născuți în România se nasc cu malformații. Medicii dau vina pe sistemul de sănătate. Ei spun că femeile ezită să-și facă controalele necesare din cauza costurilor ridicate.

Medicii vor să opereze bebelușul săptămâna viitoare pentru a-i îndepărta tumoarea.


Comentează știrea

anonim
8 septembrie 2012
despre vata de mama

este adevarat ca an lumea an care traim sa nu ne permitem noi femeile an perioada sarcini sa putem face un control deoarece nu sunt bani si costul unui consult variaza de la 50 pana la chiar si 150 de lei sau poate mai mult si poate uneori acesti bani nu ai pot avea fiinca trebuie sa cumpere de mancare la cei lalti copiii care ai mai are an nainte tot ce apartinea femeilor gravide erau gratuite si vcinurile la fel acum platesti tot copilul meu a nascut acum 5 luni si a fost nevoita sa asi plateasca vacinul de imunizare care costa 6 milioane daca nu ai bani ce faci e greu an romania salarile sunt cum le stim daca stai la tara o zi de munca e 50 de lei ce faceti domnilor guvernanti nu va dati seama ca aduceti poporul la sapa de lemn de aia se nasc copi cu malformati o mama de la tara nu si poate permite cred ca ati uitat ca toti am plecat de jos rusine caci nu va uitati an jur sa vedeti ca nu toata populatia o duce bine cum o duceti voi la. tara nu e ca la orasi la tara sunt mult mai saraci oameni mai ales cu aceasta seceta care a lovit romania ganditiva alocatia copiluluieste de 42 de lei rusine ce poate sasi cumpere un copil cu bani acestia rusine

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Diverse : Omletă cu ardei
Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Diverse : Ulei de levănțică pentru julituri
Sâmbătă, 01 Septembrie 2012
Stire din Diverse : Ce cădiță îi cumpărăm bebelușului
Pagina a fost generata in 0.3158 secunde