Cazul fetițelor care au înghițit pastile pentru schizofrenie, în atenția Protecției Copilului

661
Fetițele care au ajuns, la sfârșitul săptămânii trecute, la spital după ce au înghițit mai multe pastile pentru tratarea schizofreniei sunt în afara pericolului. Potrivit dr. Florian Stoian, purtător de cuvânt al Spitalului Județean, micuțele, cu vârste de doi, patru și respectiv șase ani, au fost transferate de pe ATI Pediatrie, întrucât starea lor de sănătate s-a ameliorat. Ele vor mai rămâne sub supraveghere medicală.
De asemenea, reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului au demarat cercetări pentru a stabili împrejurările în care minorele au înghițit pastilele și dacă se impune luarea unor măsuri. Trebuie menționat că, și de această dată, cazul a fost sesizat Protecției Copilului de mass-media, în condițiile în care, legal, asistenții sociali ar fi trebuit chemați de Inspectoratul Județean de Poliție sau de Spitalul Județean.
Reamintim că minorele, lăsate nesupravegheate într-un autoturism parcat în Năvodari, au înghițit pastilele găsite în torpedou, care erau ale mamei uneia dintre ele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4525 secunde