Cazul Șova / Blocaj în Comisia juridică, după ce ședința a fost suspendată

98
Cazul Șova / Blocaj în Comisia juridică, după ce ședința a fost suspendată - dansovadatdemisiatransporturi-1433236380.jpg
Comisia juridică a Senatului nu a reușit, azi, să ia o decizie în privința formulării proiectului de hotărâre, în cazul lui Dan Șova, ședința fiind suspendată după ce au fost înregistrate cinci voturi pentru, cinci împotrivă, iar reprezentantul UDMR, Pataki Csaba, cel care putea să dea votul decisiv, a absentat, din nou, de la ședință. 


Nici săptămâna trecută, senatorii juriști nu au reușit să formuleze un proiect de hotărâre, care să stabilească modul în care trebuie aplicată decizia Curții Constituționale. 


Încă din luna martie, DNA a cerut încuviințarea reținerii și arestării preventive a senatorului, votul s-a dat, a fost interpretat ca fiind unul pentru respingerea solicitării procurorilor, dar judecătorii CCR au declarat neconstituțională hotărârea Senatului.


Încă din luna martie, DNA cere Parlamentului aviz pentru reținerea și arestarea senatorului PSD. Procurorii afirmă că fostul ministru al Marilor Proiecte a cerut distrugerea computerelor casei de avocatură unde era asociat, pentru a șterge urmele corespondenței care l-ar fi putut incrimina în dosarul Turceni - Rovinari. În plus, Dan Șova ar fi falsificat 11 procese-verbale, mai spun procurorii DNA care îl acuză de abuz în serviciu, scrie realitatea.net.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9395 secunde