Ce a pățit tâlharul care smulgea cerceii femeilor

586
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Constanța au identificat un individ care a tâlhărit mai multe femei. Metoda de operare este extrem de des folosită în ultima perioadă: le smulgea cerceii de aur.
Ion Alexandru T., de 23 de ani, din Hârșova, a ajuns în atenția polițiștilor după ce a fost găsită o amprentă de-a lui la locul comiterii faptei. Astfel, sub pretextul că vrea să ajute o bătrână, el a condus-o până în scara blocului, dar apoi i-a smuls cerceii din ureche și dus a fost.
Polițiștii au prelevat amprentele suspectului de pe cărucior. Potrivit anchetatorilor, până în prezent au fost strânse probe care dovedesc faptul că suspectul este autorul a patru tâlhării, dar cu siguranță a comis mult mai multe. De altfel, o parte din bijuterii au fost recuperate dintr-o casă de amanet din municipiul Constanța, unde le ducea după comiterea faptelor.
Suspectul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, iar anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili întreaga sa activitate infracțională.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1938 secunde