Ce au furat hoții din casa lui Gică Slabu

1190
Ce au furat hoții din casa lui Gică Slabu - slabugf3-1319825656.jpg
Președintele Filialei Constanța a Partidului Poporului Dan Diaconescu, Gheorghe Slabu, a fost călcat de hoți. În noaptea de joi spre vineri, în momentul în care a ajuns acasă, soția acestuia a constatat cu stupoare că lucrurile din casă erau răvășite, iar una dintre camerele de la etajul locuinței era încuiată pe interior.
Proprietarii au sunat la 112, anunțând spargerea, iar la fața locului s-au deplasat ofițerii din cadrul Poliției Municipiului Constanța. Primele cercetări au evidențiat că hoții au pătruns printr-un gemuleț de la mansardă, iar mai apoi au cotrobăit prin toată casa, profitând de faptul că nu era nimeni acasă. Au plecat cu aproximativ 100 de grame de bijuterii de aur, două ceasuri, peste 500 de euro și încălțăminte. Potrivit polițiștilor, prejudiciul depășește 20.000 de lei.
Anchetatorii au prelevat amprente de la fața locului și au deja un cerc de suspecți. Având în vedere că geamul prin care s-a pătruns în casă este de mici dimensiuni, oamenii legi suspectează că autorii sunt minori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.19 secunde