Ce au ridicat polițiștii de la escrocii care acționează prin metoda "Accidentul"

364
2
Ce au ridicat polițiștii de la escrocii care acționează prin metoda

Articole de la același autor

În urmă cu două zile, polițiștii au descins în județele Argeș și Gorj, precum și în municipiul București, fiind puse în executare 3 mandate de aducere.


În urma perchezițiilor, într-un penitenciar au fost identificate și ridicate 4  telefoane mobile, 6 cartele telefonice, folosite la comiterea infracțiunilor de înșelăciune, 2 încărcătoare de telefon, agende, înscrisuri (inclusiv textul care era povestit persoanelor vătămate).


De asemenea, în urma perchezițiilor efectuate la persoanele implicate, aflate în afara penitenciarului, au fost ridicați 28.000 de lei, 900 de lire sterline, 1.200 de euro, 11 telefoane mobile folosite la comiterea faptelor, cartele telefonice, documente ale unei companii de servicii financiare prin transfer de bani, 59 de cupoane mandat poștal on-line, cu diferiți expeditori și sume de bani, agende și înscrisuri.


"Grupul era format din persoane deținute într-un penitenciar și complici aflați în libertate, care ar fi contactat victimele telefonic.
Din cercetări a reieșit că cei în cauză s-ar fi prezentat victimelor cu funcții oficiale și le-ar fi adus la cunoștință faptul că o rudă a lor sau o cunoștință ar fi fost implicată într-un accident de circulație și au nevoie urgent de o sumă de bani, pentru a scăpa de închisoare.


Sumele de bani solicitate astfel ar fi fost trimise pe numele complicilor, prin mandate poștale sau  companii de servicii financiare prin transfer de bani. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de peste 60.000 de lei", spun polițiștii.
Un tânăr din Gorj a ajuns în spatele gratiilor alături de alți suspecți, pentru comiterea infracțiunilor de complicitate la tentativă de înșelăciune și complicitate la înșelăciune. 


Comentează știrea

sorina
1 noiembrie 2015
ANAF ce faceti

Ati controlat pe HARIPEDI cu benzinaria PETROOIL la iesire din km 5 fura motorina si vinde la trachisti turcii fara acte intra cisternele fiecare noapte si zi Va este frica ca sinteti mina in mina .ASA SE FAC BANII LA CONSTANTA

Nae
7 noiembrie 2015
Anaf ce a gasit surpriza

Marea ne-a fost surpriza cind am vazut ce a gasit la Benzinaria lui HARIPEDI CRISTI la iesire din km 5 PETROil,Cisterne de motorina fara acte furate ei nu spun cit si decind fura ca este milionar se parea ca are mina buna cu Politia.NA ca nu-m-ai merge .ASTA DESCOPERIRE NU GLUMA

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7422 secunde