Ce despăgubiri a plătit Omniasig pentru accidentul din Muntenegru de anul trecut

153
Ce despăgubiri a plătit Omniasig pentru accidentul din Muntenegru de anul trecut - accidentinmuntenegruromanimorti-1403011224.jpg

Articole de la același autor

Suma despăgubirilor aferente dosarelor de daună soluționate și în curs de soluționare deschise în urma accidentului rutier al autocarului cu turiști români produs în Muntenegru în iunie 2013 se ridică la peste 4,2 milioane euro, a anunțat Omniasig Vienna Insurance Group.

În baza poliței RCA, au fost deschise 47 dosare de daună pentru cei 45 de pasageri ai autocarului și cei doi șoferi, precum și un dosar pe Carte Verde pentru un cetățean din Muntenegru.

Totodată, în baza poliței CASCO, pentru acoperirile de asigurare a bagajelor, deces și invaliditate permanentă, au fost plătite despăgubiri în valoare de 88.000 euro, conform limitelor individuale specificate în contractul de asigurare.

Pe 23 iunie 2013, la ora locală 17:00, cel puțin 18 români au murit și alți 29 au fost răniți într-un accident de autocar în defileul râului Moraèa, la Grlo, în apropiere de Podgorica, capitala statului Muntenegru. Autocarul, un Neoplan Tourliner, aparținând companiei Gregory Tour, a derapat de pe drum, prăbușindu-se într-o râpă la aproximativ 40 m mai jos de nivelul drumului. Un copil din zonă care era pe drum în momentul accidentului a fost, de asemenea, rănit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2805 secunde