Ce fac constănțenii când pierd telefoanele? Reclamă la Poliție furtul lor!

287
Ce fac constănțenii când pierd telefoanele? Reclamă la Poliție furtul lor! - telefoanemobilepolitiepierdute-1379870863.jpg

Articole de la același autor

Numeroase sesizări primite de polițiștii din Constanța vizează furtul de telefoane mobile. Pe lângă reclamațiile primite de la minori, care ajung victime ale tâlharilor, în plină stradă, fiindu-le smulse din mână telefoanele, oamenii legii se mai confruntă cu un alt fenomen: telefoanele pierdute, dar reclamate ca fiind furate. 

"Mi-a fost furat în timp ce eram în supermarket!" sau "Când am ieșit din bar îl aveam, dar ulterior mi-a fost furat" - sunt doar două exemple dintre ceea ce li se sesizează poli-țiștilor, zilnic. Iar, odată cu depune-rea reclamației, proprietarii solicită și demararea procedurilor de localizare a bunului. 

Este suficientă, însă, vizionarea camerelor de supraveghere din supermarketuri sau din preajma barurilor pentru a se dovedi că bunul nu a fost furat, ci pierdut. "Am avut situații când a uitat telefonul în căruciorul de la supermarket, fapt surprins de camera video de supraveghere", ne-a mărturisit comisarul șef Florin Mănucu, adjunctul Poliției municipiului Constanța. 

Iar, spre dezamăgirea petiționarilor, polițiștii îi informează că în astfel de situații nu pot solicita, mai departe, instituțiilor abilitate, demararea procedurilor de localizare prin GPS. Sunt prea costisitoare pentru statul român.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3218 secunde