Ce mașini va avea Poliția Rutieră

369
1
Ce mașini  va avea  Poliția Rutieră - masinapolitie-1442510947.jpg
Parcul Auto al Poliției Române se va mări. O fotografie cu un autoturism marca Volkswagen Polo a apărut, ieri, pe pagina de Facebook a Poliției Române, în care se specifica faptul că acesta este "noul prototip de autospecială, ce va intra în dotarea Poliției Române".

Aproximativ 400 de autoturisme vor fi achiziționate și vor ajunge în custodia Poliției Rutiere.

"Mai exact, VW Polo 1.2 TSI, echiparea Comfortline. Toate modele sunt  cu patru portiere, iar motorul dezvoltă o putere de 90 CP. Fiecare dintre aceste modele are un preț de 13.511 euro cu TVA, complet echipate, pentru a desfășura sarcinile necesare pentru o mașină a Poliției Rutiere. La bază, modelele achiziționate au avut un preț de 9.400 de euro cu TVA. Livrările vor decurge treptat din acest moment, fiind așteptat ca procesul să fie finalizat în luna noiembrie a acestui an", se arată pe site-ul auto-bild.ro.

O parte dintre polițiști s-au arătat mulțumiți de investiție, în timp ce alții au criticat aspru decizia superiorilor.

"Cel mai eficient ar fi ca Dacia să facă la un preț normal niște Dokere cu rol de transport persoane sau câinii de serviciu și Logan-uri securizate, gen grilaj între față-spate, iar în spate, panoul de ușă simplu fără posibilitate de deschidere a geamului sau a ușii din interior. În plus, geamurile să fie securizate. Atunci, parcă ar fi altceva", a transmis un polițist. 

Comentează știrea

MARIAN
18 septembrie 2015
DE BUN SIMT

Propunerea politistului a fost de bun simt, dar el saracul a uitat ca cineva trebuie sa mamance "comision", "parandarat" sau cum se ma ' spune.....

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Spulberată  de pe trecerea de pietoni
Pagina a fost generata in 0.6146 secunde