VESTE PROASTĂ pentru șoferii cu mașini de Bulgaria

1708
8
VESTE PROASTĂ pentru șoferii cu mașini de Bulgaria - masiniinmatriculatebulgaria11314-1439792215.jpg

Articole recomandate

Parlamentarii vor să interzică șoferilor cu mașini înmatriculate în Bulgaria să circule pe drumurile din România mai mult de 90 de zile. Legea care stabilește acest lucru va fi discutată în toamnă de deputați. Senatul a respins ideea, pe motiv că face discriminare. Drept urmare, aleșii vor să limiteze circulația tuturor autoturismelor înmatriculate în străinătate.






Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

marina
17 august 2015
masini cu numere straine

Buna ziua! Eu propun sa se tina de cuvant parlamentari nostri , foarte multe masini inmatriculate in Bulgaria fac probleme , spargeri , accidente , asa ca ar fii bine sa dispara numerele bulgaresti!

Paul
17 august 2015
Marea fasaiala

Interlopii cu masini inmatriculate in Romania ,soferii agresivi,astia nu fac probleme? Dar drumurile proaste administrate de o companie inventata cu scopul principal de a fura banii cetatenilor ? OK,ne inchipuim ca toate masinile cu numere bulgaresti sau la naiba africane,se inmatriculeaza la draga Romanica si ce ? Devin alte masini,soferii se transfoma in genii ? Creste leul in fata euroiului sau dolarului? Devin in sfarsit guvernatii destepti? Nu.

Luci
17 august 2015
.....

In toamna, parlamentarii ar trebui sa analizeze si sa voteze legea idioteniei si prostiei nationale prin care sa ii condamne pe toti cretinii si idiotii care se bucura ca a murit capra vecinului, la moarte prin asficsiere cu kkt.

Costel
17 august 2015
Destept

OK ai dreptate nea cumsecade nu devin soferi mai destepti daca isi inmatriculeaza fierul vechi in Romania , dar noi cei care platim taxe ne-am cam saturat sa tot ne ferim masinile in trafig de acesti nesimtiti care nu au cu ce trai de la o zi la alta( in mare parte ca sa nu se supere vreun texan............) dar vor sa aiba si sa conduca masina . Bunul timt ar trebui sa ii dea doua palme si sa il faca sa inteleaga ca nu are ce cauta in Romania cu masini inmatriculate in alta tara

Didi
17 august 2015
da

Are dreptate Costel in mare parte toti taranoi si nespalatii au masini in ghilimele.........au fier vechi cu numar de bulgaria.

Dan
17 august 2015
poluare

Eu as atrage atentia acelor asa zisi parlamentari si deputati ca aceste cosciuge de pe strazi inmatriculate in bulgaria polueaza enorm . Sa se intereseze sau sa ia notite ce inseamna poluare si prevenire in tarile nordice daca au ceva in capul ala sec al lor...........................

petrica
18 august 2015
fara violenta!

nu va mai strofocati ca nu se va face nimic asa cum nu s-a facut cu , carutele din Constanta cu chioscurile galbene cu floraria din tomis 3 care ocupa statia etc.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3668 secunde