Ce nereguli au depistat polițiștii rutieri în Constanța

165
Ce nereguli au depistat polițiștii rutieri în Constanța - ipjmasinasaaairadarpolitie151361-1366028210.jpg
Polițiștii rutieri constănțeni au desfășurat activități de prevenire, dar și de depistare a conducătorilor auto care se urcă la volan cu diverse nereguli. Astfel, oamenii legii au aplicat 341 de amenzi, în valoare de 86.150 de lei. 26 de șoferi au fost sancționați pentru că au fost prinși în timp ce conduceau fără centura de siguranță, un pieton a fost amendat pentru că a traversat neregulamentar și 287 de conducători auto s-au ales cu câte o amendă pentru că au apăsat pedala de accelerație prea tare. 


De asemenea, oamenii legii au reținut patru permise de conducere, toate pentru depășirea vitezei regulamentare cu peste 50 de kilometri pe oră. În plus, rutieriștii au retras un certificat de înmatriculare. 


"Adaptați permanent viteza de deplasare în apropierea marcajelor pietonale și a unităților de învățământ, respectați limitele de viteză atât în localități, cât și în afara acestora, respectați normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent că este vorba despre pietoni sau alte vehicule, evitați orice altă preocupare care v-ar putea distrage atenția în timpul condusului", precizează Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Serviciului Rutier Constanța. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8223 secunde