Rutieriștii sunt cu ochii pe șoferii vitezomani

191
1
Rutieriștii sunt cu ochii pe șoferii vitezomani - radar-1365997143.jpg
Polițiștii rutieri constănțeni desfășoară, până pe 21 aprilie, o acțiune pentru combaterea vitezei excesive. Astfel, polițiștii rutieri au dat 209 amenzi, în valoare de 50.400 de lei. 20 de șoferi s-au ales cu amendă după ce au fost prinși fără centura de siguranță. "Cam-pioni" la capitolul amenzi rămân, însă, șoferii vitezomani. Nu mai puțin de 171 de conducători auto s-au ales cu sancțiuni pentru că au apăsat prea tare pe pedala de accelerație. De asemenea, oamenii legii au reținut șase permise de conducere, dintre care două pentru neacordarea de prioritate altor autovehicule și patru pentru depășirea vitezei cu mai mult de 50 de kilometri pe oră.

"Adaptați permanent viteza de de-plasare la particularitățile de drum și trafic, manifestați atenție sporită la efectuarea depășirilor, respectați nor-mele rutiere privind prioritatea de tre-cere, indiferent că este vorba despre pietoni sau alte vehicule, folosiți centura de siguranță - vă poate salva viața în caz de accident, evitați orice altă preo-cupare care v-ar putea distrage atenția în timpul condusului", precizează Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Serviciului Rutier Constanța.

Comentează știrea

ion
15 aprilie 2013
politistii

mie ,sincer imi este mila de politistii de la rutiera ,care totusi incearca sa faca ceva ,dar la ce bun? personal nu l-am auzit niciodata pe "primar"iesind in poblic si acuzindu-i pe acesti soferi iresponsabili , nu l-am auzit luind atitudine impotriva celor care au inceput sa ne atace in plina zi pe strada,.... PESTELE DE LA CAP SE IMPUTE.e timpul sa-l aducem la realitate. REFUZATI PLATA TAXELOR SI IMPOZITELOR. ptr. ce sa platesc ,daca nu sunt protejat,si respectat de cei care se lafaiesc pe banii mei?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3129 secunde