Ce pedeapsă a primit un "pește" care și-a trimis iubita să se prostitueze peste hotare

464
1
Ce pedeapsă a primit un

Articole de la același autor

Magistrații constănțeni au condamnat la închisoare un individ din Cernavodă, acuzat de proxenetism. Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, în intervalul 11 februarie - 4 au-gust 2014, inculpatul Victor Nițel, zis Dani, "a corupt-o emoțional" pe o tânără, cu care era într-o relație, determinând-o să practice prostituția pe teritoriile Spaniei și Germaniei. În schimb, inculpatul a primit, de pe urma practicării prostituției, peste 3.500 de euro.

Bărbatul a fost condamnat de judecătorii din Medgidia, toamna trecută, la doi ani de închisoare, cu executare. Inculpatul a contestat decizia, iar dosarul a ajuns în fața magistraților de la Curtea de Apel Constanța, care au respins apelul formulat de acesta. În consecință, sentința este definitivă, suspectul urmând să fie dus la închisoare.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9603 secunde