Ce preocupări mai au polițiștii de la Secția 2

283
Polițiștii Secției 2 Constanța au organizat, miercuri, două acțiuni, una pe ordine publică, iar cealaltă pe verificarea unităților economice. 


Oamenii legii au acționat, pe ordine publică, în cinci locații diferite de pe raza Secției 2. Au fost legitimate nouă persoane, dintre care trei au fost amendate pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Valoarea amenzilor a fost de 2.200 de lei.

Pe de altă parte, polițiștii au verificat unitățile economice cu dispozitive de pază fizică, sisteme electronice de alarmare împotriva efracției și mijloace de protecție, precum și modul în care se organizează, se asigură și se desfășoară transportul bunurilor și valorilor.

Astfel, oamenii legii au controlat șase societăți, printre care două case de schimb valutar și amanet, o benzinărie și o unitate de învățământ. Au fost controlate șase sisteme de alarmare antiefracție și 12 casieri și personal al pazei. Toate cele 12 persoane controlate au fost avertizate. De asemenea, polițiștii au aplicat și o amendă, în valoare de 3.000 de lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 01 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : CARTIERELE TERORII
Pagina a fost generata in 0.6846 secunde