Ce spun colegii de muncă despre Giani Deli-Iorga?

626
Ieri, magistrații de la Tribunalul Constanța au continuat audierile de martori în dosarul în care Giani Deli-Iorga este judecat pentru comiterea infracțiunii de omor deosebit de grav în cazul dublului asasinat petrecut în luna ianuarie, la Cernavodă.

Un coleg de muncă de-al lui Deli-Iorga a declarat că îl cunoaște pe inculpat de aproxi-mativ patru ani și că îl știe ca pe o persoană liniștită. "Nu a avut niciodată probleme la locul de muncă. Pot spune că a fost o persoană foarte liniștită", a spus martorul.

El a mai declarat că își aduce aminte că, în urmă cu doi ani, chiar înainte de Crăciun (cu foarte scurt timp înainte de comiterea crimelor), el a plecat de la serviciu fără învoire, ceea ce șefilor și colegilor li s-a părut cel puțin ciudat.

De asemenea, magistrații l-au audiat, ieri, și pe băiatul luat în plasament de către familia Garoafă și care a fost de față în momentul în care Bogdan Mitu a intrat cu soția sa în apa Canalului Dunăre - Marea Neagră pentru a o îneca.

Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 20 februarie.

Amintim că Giani Deli-Iorga a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracțiunilor de omor deosebit de grav și tâlhărie, pentru că, la data de 3 ianuarie, i-ar fi ucis cu sânge rece pe soții Elena și Petre Garoafă, părinții Gabrielei Mitu, soția celui mai bun prieten al său. El i-a omorât pe cei doi cu numeroase lovituri de cuțit, ascunzându-le apoi cadavrele sub un pat și într-un șifonier. În aceeași zi, Bogdan Mitu și-a ucis soția, înecând-o în Canalul Dunăre - Marea Neagră, după care s-a sinucis. Giani Deli-Iorga a recunoscut cele două crime. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 31 Ianuarie 2012
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 1.384 secunde