Ce spune IPJ Constanța despre modul cum au acționat să anunțe familiile victimelor accidentului de la 2 Mai

748
Ce spune IPJ Constanța despre modul cum au acționat să anunțe familiile victimelor accidentului de la 2 Mai - mzi0mdbkmzu2njyzmjc4ntlkothhmznm-1692534981.jpg

Articole de la același autor

Cu privire la accidentul rutier, produs la data de 19.08.2023, în jurul orei 05:25, în urma căruia au rezultat două persoane decedate, un rănit grav și doi răniți ușor, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:


"În timpul cercetării la fața locului, colegii noștri au relaționat cu persoanele prezente, care puteau oferi informații despre eveniment.


Unul dintre cei prezenți în grupul care a fost accidentat a afirmat că este verișorul numitei D.R.M., mamele lor fiind surori și că a informat-o deja pe mama lui despre ce s-a întâmplat.


Ulterior, la ora 06:15, în prezența unui ofițer de poliție rutieră, numitul N.I.A., a sunat-o și pe mama verișoarei lui (fetei care și-a pierdut viața), căreia i-a spus ce s-a întâmplat cu fata ei în acea dimineață, în urma accidentului rutier.


Din păcate, datele de contact ale familiei numitului O.A.S. colegii noștri nu le-au obținut, la fața locului.


De asemenea, nici în bazele de date nu au fost găsite numerele de telefon ale familei acestuia.


Astfel, după finalizarea cercetării la fața locului, a fost solicitat sprijinul colegilor de la IPJ Ilfov, care au anunțat familia victimei.


Transmitem condoleanțe familiilor îndoliate și le asigurăm că desfășurăm toate activitățile, în vederea administrării probatoriului, necesar dispunerii măsurilor legale."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3073 secunde