Tânărul de 19 ani care a omorât doi oameni cu mașina în stațiunea 2 Mai a fost arestat pentru 30 de zile

2106
Tânărul de 19 ani care a omorât doi oameni cu mașina în stațiunea 2 Mai a fost arestat pentru 30 de zile - drogat-1692530386.jpg

Articole de la același autor

Tânărul care a intrat cu mașina într-un grup de tineri și a omorât doi dintre ei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a decis duminică, 20 august, Judecătoria Mangalia.


Decizia instanței nu este definitivă și poate fi atacată la Tribunalul Constanţa. Tânărul de 19 ani nu a făcut nicio declarație presei după ce a ieșit din Judecătoria Mangalia. Accidentul a avut loc sâmbătă dimineață, 19 august, când adolescentul a intrat cu mașina într-un grup de pietoni lângă stațiunea 2 Mai. În urma impactului, o fată de 20 de ani și un băiat de 21 de ani au murit pe loc, iar alte 6 persoane, toate cu vârste între 19 și 20 de ani, au fost lovite. După accident, șoferul în vârstă de 19 ani a fugit, dar a fost prins de polițiști la scurt timp, în stațiunea Vama Veche. Acolo, el a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.


Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și l-au dus la audieri. Ulterior, a fost reținut pentru 24 de ore și închis în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Constanța. Judecătoria Mangalia a decis duminică, 20 august, că tânărul trebuie arestat preventiv pentru 30 de zile.


El ar putea fi primul „beneficiar” al Legii Anastasia, promulgată de președintele Klaus Iohannis pe 7 iulie, care prevede ca șoferii care se urcă la volan sub influența alcoolului sau a drogurilor ori fără permis de conducere și fac accidente mortale ajung direct la închisoare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0543 secunde