Ce spune Poliția Constanța despre cazul polițistei și soțului ei, bătuți de Ursoi

1265
2
Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Constanța au transmis un comunicat de presă cu privire la incidentul petrecut în cursul după-amiezii de luni, 1 octombrie, pe o stradă din cartierul Poarta 6, când o polițistă și soțul ei au fost agresați de un bărbat. Reținut în acest caz este sportivul Iulian Marius Ursoi, cunoscut ca fiind un apropiat al lumii interlope. 

Iată ce spun polițiștii constănțeni despre respectivul incident:

La data de 1 octombrie, în jurul orei 19.35, polițiștii Secției 5 au fost sesizați prin Serviciul unic de urgență 112, de către o femeie din Constanța, despre faptul că în timp ce se deplasa împreună cu soțul ei, pe o stradă din cartierul Poarta 6, între ei și proprietara unui autoturism s-a iscat un conflict spontan.

Cu ocazia verificărilor efectuate a rezultat, potrivit sesizării, faptul că reclamanții se deplasau cu fiul lor în cărucior, pe o stradă din cartierul Poarta 6, iar la un moment dat, calea le-a fost blocată de portiera unui autoturism, lăsată deschisă, iar între soțul femeii și proprietara autoturismului s-a iscat un conflict spontan în care aceștia s-au agresat reciproc.

După conflict, în timp ce reclamanții se deplasau spre domiciliu, au fost ajunși de un autoturism, din care au coborât trei bărbați, unul dintre ei agresându-i pe cei doi soți, care ulterior au fost transportați la Spitalul Clinic Județean Constanța în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală în care se efectuează investigații sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii publice și loviri sau alte violențe.

Pe parcursul cercetărilor polițiștii au identificat principalul suspect, care a fost condus la sediul unității de poliție pentru cercetări.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, iar bărbatul, de 40 de ani, din Constanța a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și ulterior instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment, urmând ca în funcție de rezultatul investigațiilor dosarul să fie înaintat cu propuneri corespunzătoare unității de parchet competente.

Comentează știrea

VIOREL
9 octombrie 2012
SUCCES

oricum ce sai faca cum intra asa iese inapoi afara ca asa este legea in rominia oare cind vom scapa de toti interlopii astia

vera
16 octombrie 2012
rusine!!!!militienilor

sa va fie rusine cu asemenea investigatii favorabile militienilor. de ce domnilor nu luati declaratie martorilor care au vazut inceputul acestui eveniment ?? nu sunt de acord cu ce a facut ursoi dar de unde a inceput incidentul ?? de ce nu a stat mai mult la spital victimele asa zise batute ???? d-na batuta (sotia lui ursoi a ramas cu timpanul spart si cu lovituri la cap si abdomen) de ce i se pun piedici pentru declaratii si altele ??? cine se ascunde oare in spatele militienilor nu cumva tot un interlop???? Imi pare rau de d-na ursoi va spun sincer ca eu daca eram in locul ei dadeam cu masina peste ei . m-am speriat cand au imbulzit-o toti 4 de femeie si i-a dat un pumn in cap nemernicul .victimizat . nu sunt de acord cu ursoi ca a reactionat dar un barbat sa loveasca o femeie in plina strada mai ales ca sotia putea sa-l linisteasca fiind politista . dar ce sa mai zic ca avea un vocabular vulgar politista si urla de a sculat tot cartierul in picioare . loc de trecut era asta este dar au profitat de functia de tablagista , daca era in uniforma va spun ca folosea arma din dotare cred ... facetiile examen psihologic saptamanal acestora care trebuie sa respecte legea !!!!!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : 266 de sancțiuni în ultimele 24 de ore
Pagina a fost generata in 0.3988 secunde