CEASUL RĂU! Doi bărbaţi au murit striviţi de o placă de beton, după ce o maşină în depăşire a acroşat un muncitor

191
CEASUL RĂU! Doi bărbaţi au murit striviţi de o placă de beton, după ce o maşină în depăşire a acroşat un muncitor - yzi3ymq5ztg0zgq5njliodvln2rmotm5-1682662522.jpg
Doi bărbaţi au murit după ce o placă de beton pe care o descărcau dintr-un TIR a căzut peste ei, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

Accidentul s-a produs, joi seara, în localitatea Secuieni şi, potrivit primelor cercetări, s-a produs după ce şoferul unui autoturism aflat în depăşirea TIR-ului a acroşat una dintre victime.

"Poliţiştii au stabilit că, în timp ce doi bărbaţi de 52, respectiv 49 ani, descărcau materiale de construcţii dintr-un ansamblu TIR, cu ajutorul unui buldoexcavator manevrat de un alt bărbat, un autoturism s-ar fi angajat în depăşirea celor două vehicule şi ar fi acroşat cu oglinda pe unul din muncitori. Din chingile buldoexcavatorului ar fi căzut ulterior un element din beton peste cei doi bărbaţi, provocându-le decesul", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.

Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiunile de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6237 secunde