Actrița Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 35 de ani

575
Actrița Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 35 de ani - accident-1681052581.jpg

Articole de la același autor

Accidentul s-a petrecut duminică după-amiază lângă Ateneul Român. Din primele informații, pietonul ar fi încercat să traverseze printr-un loc nepermis, moment în care a fost surprins și lovit de actriță.


Echipajul medical de pe ambulanța sosită la fața locului i-a acordat imediat primul ajutor, dar măsurile de resuscitare nu au avut succes, transmite ProTv.


„La data de 9 aprilie, în jurul orei 16:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă. Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a trasmis Poliția Rutieră.


Actrița a fost testată cu aparatul alcooltest, dar și pentru consumul de droguri, rezultatele fiind zero.
Ulterior, a fost condusă cu mașina Poliției la Brigada Rutieră a Capitalei, de la Udriște, pentru audieri.
În acest caz, se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.


Monica Odagiu a fost iubita solistului trupei Holograf, Dan Bittman.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3598 secunde