FOTO. Dubiță CĂZUTĂ ÎN RÂPĂ, la Cogealac. Șoferul a fost preluat de ambulanță

452
2
Salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță și polițiștii au fost sesizați, în dimineața zilei de joi, 12 ianuarie, de producerea unui accident rutier pe DJ 226A, șoseaua care leagă localitățile Cogealac și Râmnicu de Jos.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit o dubiță căzută într-o râpă. Din fericire, șoferul era conștient. Acesta a fost scos din autoutilitară de pompierii de la descarcerare și predat cadrelor medicale pentru acordarea de îngrijiri. Bărbatul prezenta traumatism toracic și traumatism la nivelul picioarelor, fiind transportat la spital.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul rutier. 

Comentează știrea

Therese Poulain
12 ianuarie
Oferta de împrumut

Societatea financiară s-a specializat în toate domeniile. Vă punem la dispoziție oferte pentru toate nevoile dvs. de finanțare cu un împrumut personal și investim în proiectele dvs. majore. și investiți în proiectele dumneavoastră majore. Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele. Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto. Vă ajutăm să vă finanțați proiectele, cum ar fi construcția casei, a biroului, a afacerii sau a unui proiect care necesită finanțare externă. Persoanele aflate în nevoie ne pot contacta pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumiți : Email: poulaintherese4@gmail.com

van dam
12 ianuarie
cogealac

in zona cogealac ar trebui interzise masinile, cotigile sunt de ajuns pe acolo.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1457 secunde