Ambulanţă cu pacient, proiectată în refugiul unei staţii de tramvai, după un accident produs de un şofer băut

196
Ambulanţă cu pacient, proiectată în refugiul unei staţii de tramvai, după un accident produs de un şofer băut - atentionarepolitiaromanavitezadr-1673612167.jpg
O ambulanţă cu pacient a fost proiectată, vineri, în refugiul unei staţii de tramvai, după ce a fost lovită într-o intersecţie de un autoturism condus de un şofer băut, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi.



Poliţiştii rutieri au stabilit faptul că un bărbat, de 52 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Anghel Saligny, la intersecţia cu bulevardul Siderurgiştilor a intrat în impact cu o autospecială de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, aflată în misiune cu semnalele acustice şi luminoase aflate în funcţiune, care era condusă de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Galaţi.

În urma impactului, autospeciala, care transporta către spital şi o pacientă, a fost proiectată în refugiul staţiei de tramvai amplasată în imediata apropiere. Ambele autovehicule au fost avariate, însă nu a fost rănită nicio persoană.

La testarea alcoolscop a rezultat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat a conducătorului auto de 52 de ani, iar în cazul celuilalt conducător auto, rezultatul a fost 0.

Bărbatul cu valoarea pozitivă la consumul de alcool a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.257 secunde