Elevă de 16 ani, dusă cu ambulanţa la spital după ce a leşinat în toaleta liceului

233
Elevă de 16 ani, dusă cu ambulanţa la spital după ce a leşinat în toaleta liceului - 112rosuscaled-1671195473.jpg

Articole de la același autor

O elevă în vârstă de 16 ani a ajuns, vineri, la Spitalul de Pediatrie din Galaţi, după ce a leşinat în toaleta liceului la care învaţă, la faţa locului fiind trimise pentru intervenţie două echipaje medicale, informează Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi, scrie Agerpres.


Potrivit reprezentanţilor liceului, incidentul s-a petrecut înainte de începerea cursurilor, la Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna", unde adolescenta eeste în clasa a X-a.


"Ea a venit la şcoală cu o altă colegă, au intrat, după care a spus că nu se simte bine şi că are nevoie să meargă la baie. Colega a aşteptat-o şi, la un moment dat, a auzit o bufnitură. S-a dus după ea şi a găsit-o căzută pe jos. A alertat profesorul de serviciu şi s-a sunat la 112", a declarat directorul adjunct al Colegiului, Cornelia Moscaliuc.


În urma apelului la 112 la faţa locului a ajuns într-o primă fază un echipaj al SJA Galaţi, care avea doar asistent, nu şi medic.


"La faţa locului a fost găsită o tânără de 16 ani, care prezenta crize convulsive. Din cauza stării în care se afla, echipajul iniţial, care avea doar asistent, a solicitat sprijinul unui echipaj cu medic. A fost stabilizată şi transportată la Spitalul de Pediatrie pentru investigaţii şi îngrijiri medicale", a declarat reprezentantul SJA Galaţi, Mihai Polinschi, citată de Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5131 secunde