Un adolescent a decedat după ce autoturismul în care se afla, condus de o fată de 17 ani, a lovit un stâlp

210
Un adolescent a decedat după ce autoturismul în care se afla, condus de o fată de 17 ani, a lovit un stâlp - 2ambulanta5228810mediafaxfotomih-1663059767.jpg
Un adolescent de 16 ani a decedat, în noaptea de luni spre marţi, după ce autoturismul în care se afla, condus pe o stradă din municipiul Brăila de o fată în vârstă de 17 ani, a lovit un stâlp de electricitate, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila, accidentul s-a produs pe Şoseaua Baldovineşti, în zona podului Apollo.

"Din primele cercetări se pare că o tânără în vârstă de 17 ani, din Brăila, ar fi condus un autovehicul pe Şoseaua Baldovinesti, din direcţia strada Comuna din Paris către Bulevardul Dorobanţilor, iar la urcarea pe pod, ar fi pierdut controlul volanului, ar fi acroşat un stâlp situat pe partea dreaptă a sensului de deplasare, după care s-a oprit pe spaţiul verde", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, la faţa locului a fost identificat un tânăr de 16 ani, din Brăila, care a fost declarat decedat. Tânăra în vârstă de 17 ani a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

"Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, aceasta a fost testată cu aparatul Drug Test, iar în urma testării ar fi rezultat consumul de substanţe psihoactive, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice la spital", mai anunţă IPJ Brăila.

Poliţiştii efectuează cercetări în acest caz de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive, mai scrie Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6053 secunde