CEL CARE A DAT FOC BISERICII SF.MINA, PRINS ȘI ARESTAT. Percheziții la domiciliul autorului

8051
7
CEL CARE A DAT FOC BISERICII SF.MINA, PRINS ȘI ARESTAT. Percheziții la domiciliul autorului - acuzatii31487349957-1488029209.jpg
Ca urmare a cercetărilor în urma incendiului de la biserica Sf. Mina, din municipiul Constanța, polițiștii din cadrul Secției 1 Constanța l-au depistat pe Andrei Sabin Tilimbici, în vârstă de 41 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptei. Ieri, oamenii legii au descins la locuința bărbatului, unde au găsit mai multe probe incriminatorii.

Astfel, la data de 16 februarie, bărbatul în cauză ar fi incendiat un lăcaș de cult de pe raza municipiului Constanța, creând un prejudiciu de aproximativ 20.000 de lei, prin distrugerea a 10 % din clădire.

Ieri, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Constanța, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind escortat și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.






Comentează știrea

Liviu Chilian
25 februarie 2017
Rromarlani-porcidecaine rabiati, starpituri satanizate(proverb românesc)

Un German a spus ca "A fi Roman e'o meserie". Adevăr tragic, dureros! Dar, Germanul a greșit. A fi Rromarlan, e o meserie. Omul n'a știut un "secret". N'a știut ca in Gura de...Râie vegetează specia Rromarlan, individ dezumanizat genetic prin corcirea satanica dintre veneticii, alogenii pripășiți pe glia românească si "Romani", ultimii fiind pegra mahalalei înnebunită de PARVENIRE! Tilimbici! Ha! Sigur, Tzigani-Slavi la origine. Probabil, la origine au fost...Talambitchowitz. Nume cu rezonanta...aleasa Ce fauna strecheata, Rromarlanii'astia, Coane Fanica! Tilimbici. Ivanovici-Iliescu. Neulanderici-Rroman, Johannici, Csoloszici, Zaporojanovici. Perhaici...etc. Rromarlani de vita noua! Ce ne URĂSC, URĂSC, URĂSC de moarte, pe noi, Romanii!

Relu
25 februarie 2017
In plm ...

Popalaii vor bistari , de aia au umflat nota . Pai , bai parazitilor , ati facut din banii prostilor bigoti , o sandrama inestetica , in parcul tuturor si folositor tuturor , iar de profitat , profita pupincuristii Spagoveanului -trecatorul rob al lui Mamona pe pamant constantean . Daca va fi condamnat , piromanul trebuie condamnat , pentru ca n-a reusit in actiunea sa ... Parcul trebuie eliberat de asemenea constructii hidoase ! Mai ales ca intretin prostia , minciuna , parazitismul , lenevia trupeasca si mentala si lipsa de gust ...

zorel
25 februarie 2017
s-a gasit dobitocul!

Faptasul care a dat foc bisericii a fost gasit dar este banuit; oare cat a dat spaga la procurorul spagar adevaratul faptuitor al incendiului?

Liviu Chilian
25 februarie 2017
Bunkkrul Zsidanesc din parcul Tabacariei, construcție hidoasa, inestetica

Vedeți ce 'niervoznii' e Rabielu, Rromarlan de vita(de la vita, nu de la vitza) noua! Se rățoiește le Sfânta Biserica. Ea e Eterna! Nu popimea kkpIUDAlistizata. De hardughia zsidaneaskk supranumita mall, ce'mputzeste parcul, Rabielu nu guitza! Mall-ul e...estetic. Bagă banii Rromarlanilor in buzunarele Zsidanilor si pesedistilor jigano-mazareni. Părinții creștini din biserica din parc, ii învață pe credincioși sa se ferească de lăcomia si nocivitatea zsidanesti! Zsidanii lui Schwartzenebunu, Ucigașul lui Codruț Manta, proprietarul kkpIUDAlist al Mall-ului din parc, au aflat ce predica părinții creștini, si l'au plătit pe cosangeanul lor Tilimbitch, sa ardă de tot biserica. Asta da Holocaust! Holocaustul Romanilor, Coane Fanica. Holocaust ce, paradoxal, ii ÎMBOGĂȚEȘTE la paroxism pe unulasutasi, dupa model amerikknar! Îmbogățește si popimea ce trebuiesc deosebiți de Părinții Crestini Adevărați. Înmormântarea fiind cu mult mai scumpă decât un...botez. D'aia popimea(funcționari religioși) ACCEPTA Holocaustul Romanilor. E...trendy! La moda in Zoomenirea babelizata de Satan Jewnglishtanezul ce, de necrezut, in clipa când scriu aceste rânduri, SPERIE găinile mamei mele, cu zgomotul asurzitor al elicopterelor de asalt ce fac 'ezercitii' de apărare a...flankklui estic, flankk ce trece, uimitor, prin ograda sătenilor năpăstuiți din...Karamurat. Uuff! Era sa scriu Karamurat cu doi de k, sau trei, dupa model amerikknar

MITI
25 februarie 2017
SABIN PAPAGAL DROGAT

BA SABINE CE DRACU AI IN CAPUL ALA AI 41 DE ANI DA MINTE ...... ,LA SCOALA NU AI FOST DECIT AI 7-8 CLASE TE - AI TINUT NU MAI DE PROSTI . PACAT DE MAICATA CARE TE A CRESCUT SI TE-A EDUCAT AI LUAT NUMAI CE ESTE RAU ,FRATELE TAU BOBI E BINE A FACUT CE VA BUN IN VIATA TU ACUM TE DUCI LA PUSCARIE ITI DAU UN SFAT FATE OM ALUNGATI GANDUL NECINSTIT CA CI EU TE VEGHEZ CUM AI DAT FOC LA BISERICA PACATOSULUE DROGATULE.IN SOCIETATEA ACEASTA NU MAI AI NICI O VALOARE AI SA AJUNGI BOSCHETAR DE GARA ,PARC VAI DE TINE SABINE SA -TI FIE RUSINE LA TOT CEA CE AI FACUT NU MERIT SA-TI DEA NIMENI DE MANCARE LA PUSCARIE ACOLO .

je
26 februarie 2017
lol

MITI...cate clase ai bre?

Răspuns la: SABIN PAPAGAL DROGAT
Adăugat de : MITI, 25 februarie 2017
BA SABINE CE DRACU AI IN CAPUL ALA AI 41 DE ANI DA MINTE ...... ,LA SCOALA NU AI FOST DECIT AI 7-8 CLASE TE - AI TINUT NU MAI DE PROSTI . PACAT DE...
Liviu Burebista
26 februarie 2017
Apocalipsa

Acesta este omul nou , pe care comunisti au incercat sa-l creeze. Dupa asa zisa revolutie am crezut ca am scapat de indivizii acestia internationalisti, globalisti cu creierele spalate de neomarxism, fara dumnezeu. Indivizi de teapa celui de mai sus sant in stare de orice. Din pacate viitorul nostru este sumbru, generatiile tinere sant educate sa nu aibe nici-un Dumnezeu. Santem amenintati din doua parti: din interiorul tarii de ateisti , iar din exterior de globalisti si islamisti.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.5156 secunde