Mașina Ambasadei Canadei în România, ținta unui furt la Constanța

269
Mașina Ambasadei Canadei în România, ținta unui furt la Constanța - furtauto71390487153-1488014726.jpg
Un tânăr de 18 ani, din municipiul Constanța, a fost arestat preventiv după ce ar fi furat oglinda exterioară dreapta a unui autoturism parcat în dreptul unui hotel din oraș, după care ar fi vândut-o unei alte persoane. Mașina nu era una oarecare, ci aparținea Ambasadei Canadei în România.

Ca urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt, polițiștii l-au indentificat și reținut pe I.D., în vârstă de 18 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptei. În urma extinderii cercetărilor, oamenii legii au reușit, ieri, identificarea bărbatului care ar fi achiziționat oglinda, în persoana numitului S.A.B., în vârstă de 30 de ani, din orașul Năvodari, care cunoștea faptul că respectivul bun este provenit din comiterea unei infracțiuni.

Prejudiciul estimat la 639 lei a fost recuperat și predat persoanei vătămate, iar bărbatul în cauză este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.


UPDATE - Autorul furtului se numește Găuș Ismail, iar cel care a cumpărat obiectul furat este Alexandru Bogdan Scarlat. Acesta a dat 70 de lei, știind ca oglinda e furată. Mașina marca BMW X5 era parcată în zona hotelului Cherico, pe strada Ștefan cel Mare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9556 secunde