Cel mai "neinspirat" hoț. A furat portofelul soției unui jandarm

509
Cel mai
Plutonierul major Costică Topîrceanu, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Tomis" Constanța, în timp ce se afla în afara orelor de program, se îndrepta către un cabinet medical, situat la intersecția străzii Soveja cu Aleea Zmeurei, unde soția sa este angajată. Acesta a observat un bărbat, la ieșirea din cabinet, care număra bancnotele dintr-un portofel asemănător cu cel al soției sale, privind suspicios în jurul său persoanele care l-ar fi putut observa. 


Subofițerul a intrat în cabinetul medical, a luat legătura cu soția sa, după care, uitându-se în poșeta acesteia, a constatat faptul că îi lipsește portofelul. În scurt timp, a trecut la urmărirea persoanei pe care o bănuia că a sustras portofelul, iar în zona bulevardului Tomis, vis-a-vis de sediul Agenției Naționale de Administrare Fiscală Constanța, l-a imobilizat pe Nicolae-Gheorghe Dănciulescu, în vârstă de 48 ani. 


Subofițerul a sunat la Serviciul Național Unitar Apeluri de Urgență 112 și la dispeceratul Grupării de Jandarmi Mobile "Tomis" Constanța, unde a declarat cele întâmplate, la fața locului fiind trimis un echipaj auto mixt de pe raza Secției 2 Poliție, care, în urma controlului corporal, a găsit asupra suspectului un portofel ce conținea documente de identitate și o sumă de bani ce îi aparțineau soției jandarmului. 


Echipajul l-a condus pe Nicolae-Gheorghe Dănciulescu la Secția 2 Poliție, pentru întocmirea documentelor de sesizare pentru infracțiunea de furt, prevăzută de art. 228 Cod Penal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4105 secunde