Cele mai multe accidente în Constanța au loc miercuri după amiaza

136
Cele mai multe accidente în Constanța au loc miercuri după amiaza - accidenterutiereinconstanta-1392667504.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii rutieri constănțeni au făcut o analiză a accidentelor rutiere produse, în ultima săptămână, pe drumurile din județul Constanța. Astfel, în județul nostru au fost înregistrate, într-o săptămână, nu mai puțin de 20 de accidente rutiere, soldate cu două persoane decedate și alte 21 rănite ușor. 
Principalele cauze de producere ale accidentelor au fost viteza neacordarea priorității autovehiculelor (patru accidente), neatenția în conducere (patru accidente), traversarea neregulamentară a pietonilor (trei accidente) și nerespectarea distanței dintre autovehicule (trei accidente). 
De asemenea, din studiile efectuate de rutieriști aflăm că cele mai multe accidente au fost înregistrate în ziua de miercuri (șase accidente), între orele 16-17. Cele mai multe accidente de circulație din ultima săptămână s-au produs în municipiul Constanța (11), dintre care șase pe bulevarde, iar alte cinci pe străzi. 
"Pentru reducerea numărului de accidente rutiere soldate cu victime omenești polițiștii rutieri vor organiza zilnic acțiuni, exclusiv pe principalele cauze generatoare de evenimente rutiere relevate prin analiza de risc, în intervalele de timp în care au fost înregistrate un număr foarte mare de accidente dar și acțiuni preventiv - educative în rândul participanților la trafic", precizează Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Serviciului Rutier Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1622 secunde