Percheziții la hoții care spărgeau casele de pariuri din Constanța

486

Articole de la același autor

Cinci indivizi, cu vârste cuprinse între 16 și 22 de ani, specializați în spargerea caselor de pariuri din municipiul Constanța, au fost prinși de polițiști. 


Aceștia au fost identificați ca fiind Andrei Matei, Alexandru Rîureanu, Mihai Panaioti, Liviu Adrian Bucur și Constantin Cristian Ursache. Cei cinci, susțin oamenii legii, vizau în special casele de pariuri pentru că știau că în aceste unități găsesc plasme. Până în prezent, din cercetările efectuate, oamenii legii au stabilit că suspecții au furat 20 de televizoare LCD, diverse mărci, două monitoare de calculator și câteva tablete, în urma a zece spargeri date în Constanța, în special în cartierul Tomis Nord. 


Spargerile au fost date începând din luna decembrie 2013 până în prezent, iar hoții aveau o metodă banală de acțiune: forțau intrarea, care era din tâmplărie PVC. Reușeau să fugă cu bunurile până la sosirea agenților de pază, iar ulterior bunurile le valorificau la amatorii de chilipiruri. 


Până în prezent, anchetatorii au stabilit că prejudiciul se ridică la aproximativ 35.000 de lei. O parte din bunuri au fost recuperate, duminică, de la domiciliile suspecților, unde polițiștii de la Secțiile 1 și 2, împreună cu ofițeri de la Biroul Investigații Criminale din cadrul Poliției Constanța și sprijiniți de jandarmi de la Gruparea Mobilă "Tomis", sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, au descins în percheziții. Cei cinci au fost reținuți, urmând să fie duși în fața instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3994 secunde