Centrele de Plasament "Ovidiu" și "Antonio", vizitate de polițiștii constănțeni

232
Centrele  de Plasament
La începutul lunii septembrie, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și polițiștii de proximitate din cadrul Secției 2 Poliție Constanța, în colaborare cu reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, au desfășurat activități informative la Centrele de Plasament "Ovidiu" și "Antonio" din municipiul Constanța.

Scopul acestor activități a fost de informare și conștientizare a riscurilor consumului de tutun, alcool și alte droguri, dar și aspecte privind recunoașterea și respectarea semnelor de circulație, prevenirea delincvenței juvenile, a victimizării minorilor și a disparițiilor acestora.

Polițiștii au discutat cu copiii și tinerii din centrele de plasament oferindu-le sfaturi și răspunsuri la întrebări, discuțiile fiind interactive și de interes pentru beneficiari. Mai exact, polițiștii au abordat aspecte privind răspunderea penală a minorilor, prevenirea comportamentului antisocial, deviant și delincvent, folosirea în siguranță a internetului, prevenirea agresivității și victimizării ca urmare a accidentelor de circulație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4899 secunde