Centrul Infotrafic. Cum se circulă, la această oră, pe principalele drumuri din ţară

161
Centrul Infotrafic. Cum se circulă, la această oră, pe principalele drumuri din ţară - mesajpolitieiromanesofericircula-1681797921.jpg

Articole recomandate

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București - Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil umed, cu vizibilitate bună și valori normale.

La nivelul țării se circulă, în general, pe un carosabil umed, izolat cu precipitații slabe sub formă de ploaie.

Pe DN 7CC (Centura Călimănești) traficul este blocat la kilometrul 3+150 metri, din cauza căderilor de pietre de pe versanți, fiind deviată circulația pe DN 7.

"Recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteza adaptată condiţiilor din trafic și de drum, să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, să crească distanţa de siguranţă între vehicule atunci când rulează pe un carosabil umed și să folosească în mod corespunzător sistemele de dezaburire, care să le asigure o bună vizibilitate", transmit reprezentanţii Centrului InfoTrafic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4053 secunde