Cercetat pentru ultraj. Avea la el două cuțite și o bâtă

132
Cercetat pentru ultraj. Avea la el două cuțite și o bâtă - cercetat-1387097183.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, aflați în exercitarea atribuțiunilor de serviciu pe raza județului Tulcea, au fost agresați verbal și fizic de un cetățean român aflat în stare avansată de ebrietate.
Bărbatul în cauză, asupra căruia au fost găsite trei arme albe (două cuțite și o bâtă), a fost imediat imobilizat de polițiștii de frontieră care i-au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.


Vineri, în jurul orei 16.40, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Chilia, aflați în misiune în zona de competență, au fost agresați verbal de o persoană de sex masculin care se deplasa cu un atelaj hipo.
Bărbatul, cunoscut în zonă ca o persoană violentă și aflat într-o stare avansată de ebrietate, a continuat să profereze injurii la adresa instituției Poliției de Frontieră Române, după care l-a atacat cu o bâtă pe unul dintre polițiștii de frontieră.
Persoana în cauză, în vârstă de 53 ani și domiciliată pe raza județului Tulcea, a fost imobilizată și condusă la sediul SPF Chilia pentru continuarea cercetărilor, asupra sa fiind găsite, ascunse la brâu sub îmbrăcăminte, două cuțite cu lungimea de 30, respectiv 20 centimetri.
Polițiștii de frontieră i-au întocmit bărbatului dosar penal. 
Cercetările în acest caz sunt continuate de reprezentanții Parchetului Judecătoriei Tulcea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Cu etnobotanicele și cuțitul în buzunare
Pagina a fost generata in 0.5581 secunde