Cetățean iranian, găsit ascuns într-un camion, la graniță

163
Cetățean iranian, găsit ascuns într-un camion, la graniță - gardairanian-1597430472.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră constănțeni au depistat, la graniță, un cetățean iranian care încerca să intre ilegal în România. Joi seara, în jurul orei 20.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov a ajuns un camion cu semiremorcă, la volanul căruia se afla un cetățean turc de 31 de ani. Conform documentelor de însoțire a mărfii, bărbatul transporta materiale textile.

Controlul realizat de polițiști a scos la iveală că în semiremorcă, printre paleții cu materiale textile, era ascuns un om. Un bărbat de 33 de ani, despre care s-a stabilit că era cetățean iranian și încerca să treacă ilegal granița pentru a ajunge în Germania. Luat la întrebări, șoferul turc a afirmat că nu știa de prezenta pasagerului clandestin.

Prin urmare, migrantul, șoferul camionului dar și mijlocul de transport au fost predați autorităților de frontieră bulgare, pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale. Totodată, cetățeanul turc are interdicție să mai intre în România pe o perioadă de cinci ani.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4907 secunde