Cinci răniți într-un accident rutier din Constanța

258
Cinci răniți  într-un accident rutier  din Constanța - cinciranitiaccident-1410371750.jpg

Articole de la același autor

Cinci bărbați au fost răniți, după un accident ce s-a petrecut în Constanța, în care au fost implicate două mașini și o motocicletă.

Incidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 1,30, în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Soveja și Primăverii. Potrivit oamenilor legii, Remus Petruț R., de 28 de ani, din Constanța, se afla la volanul unui Mercedes și rula pe strada Pri-măverii, dinspre strada Ion Rațiu. Ajungând în intersecția menționată, nu a acordat prioritate de trecere, a intrat în intersecție și a lovit în plin un Volkswagen, la volanul căruia se afla Marius Leonard G., de 20 de ani, care venea pe strada Soveja, pe sensul dinspre Alexandru Lăpușneanu spre B-dul Mamaia. În urma coliziunii, Volkswagen-ul a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a lovit o motocicletă și s-a oprit într-un zid.

În urma accidentului, au fost rănite cinci persoane, respectiv șoferii și un pasager din Mercedes și doi pasageri din Volkswagen. Toți cinci au fost transportați la spital, fiind diagnosticați cu politraumatisme.

Polițiștii au reținut permisul auto al șoferului Mercedes-ului, pentru cercetări. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3746 secunde