Cine a fost implicat în accidentul grav de la Valu lui Traian

906
Cine a fost implicat în accidentul grav de la Valu lui Traian - cineafostimplicatinaccidentulval-1399994031.jpg

Articole de la același autor

Luni seara, un autobuz aparținând Ministerului Afacerilor Interne care făcea naveta cu personalul Unității Speciale 72 Jandarmi Protecție Instituțională Cernavodă a fost implicat într-un accident rutier, la ieșire din localitatea Valu lui Traian, către Constanța. 


Georgian Pătrașcu conducea un Mitsubishi pe DN 3, dinspre loca-litatea Murfatlar către municipiul Constanța, pe prima bandă. Ajun-gând în dreptul intersecției cu strada Împărat Traian, șoferul a efectuat manevra de întoarcere, moment în care a fost acroșat de autobuzul jandarmilor, condus de Traian Munteanu, care circula pe aceeași direcție, pe banda numărul doi. În urma impactului, conducătorul autobuzului a pierdut controlul direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un Renault, condus de Erchean Abdulamit. Din impact, autobuzul a fost proiectat în gardul de beton a două imobile. 


În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi șoferi, Georgian Pătrașcu și Mun-teanu Traian, dar și a pasagerilor din autobuz - Mihaela Argeșeanu, Alina Tîncaba, Marian Axente, Cristian-Constantin Teodorescu, Gigi Mădălin Berechet și Paul Mircea Georgescu, jandarmi în cadrul IJJ Constanța. 


În autobuz se aflau nouă cadre militare, dintre care șapte bărbați și două femei. Toți au fost transportați la spital, suferind politraumatisme, fracturi și contuzii, însă starea lor este stabilă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.946 secunde