Cine este noul polițist care "a călcat pe bec" la Constanța?

1335
2

Articole de la același autor

Șirul evenimentelor în care sunt implicați polițiști care nu fac cinste uniformei pe care o poartă continuă la Constanța.
De această dată, cel care a călcat strâmb este nimeni altul decât șeful Biroului Investigații Criminale de la Poliția Eforie, comisarul Dragoș Radu, care, vineri seară, în jurul orei 23, ar fi provocat un accident rutier după care a fugit de la fața locului. Polițistul, care s-ar fi aflat la volan sub influența băuturilor alcoolice, a intrat cu autoturismul în rondul de la sensul giratoriu din Tuzla, după care a fugit de la fața locului, abandonând mașina.
Surse din cadrul Poliției spun că acesta ar fi apelat la persoane certate cu legea pentru a lua fapta asupra lor și pentru a ascunde astfel implicarea lui în accident.
În mod oficial, reprezentanții IPJ Constanța confirmă faptul că autoturismul polițistului a fost găsit abandonat în centrul Tuzlei și spun că "având în vedere datele existe în cauză până la acest moment, din care rezultă în mod indirect faptul că la volanul autoturismului s-a aflat ofițerul de poliție, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța".
Șefii IPJ Constanța spun, totodată, că s-a dispus declanșarea cercetării prealabile față de ofițerul de poliție și că acesta nu se afla în timpul orelor de serviciu când ar fi comis "trăznaia".

Potrivit declarației de avere, pentru anul 2010, Dragoș Radu a declarat că deține un teren intravilan de 340 de metri pătrați, o casă, două apartamente și un autoturism Dacia Logan. El avea, tot la acel moment, un credit de 120.000 de euro, care are dată scadentă în 2035. Soția sa, administrator de firmă, completa veniturile familiei cu suma de 6.000 de lei, plus alte câteva mii de lei proveniți din activități independente ori din închirieri de spații.

Comentează știrea

un politist
2 aprilie 2012
despre politisti

Ce tot atat facem valva ca un politist a facut ceva ,ca un politist a luat ceva etc.Politistul in afara orelor de program este doar un simplu cetatean asa ca nu vad rostul de faceti atatea speculaii. Nu am vazut sa scrieti ca un medic a facut accident sau un preot sau un magistrat,doar politisti,care in fata instantei este tratat ca orice cetatean mai putin militarii care au alt regim.Chiar asa domnilor de la presa nu va este rusine sa ne denigrati atat sau fraternizati si dumneavoastra cu presedintele tarii.Sa stiti ca imaginea Romaniei este presedintele,care a facut atat de multe incat nici el nu mai stie si totusi nimeni nu-l baga in seama dar cand este vorba de un politist zbiara presa o luna intreaga.

Miruna
2 aprilie 2012
pt nr 1, iti inteleg indignarea deoarece am cunoscut politisti sau angajati ai jandarmeriei f buni si corecti insa ei sunt o minoritate,din pacate...(paropo nu ma refer la sectiile 3 si 5 ,cele mai corupte si incomptente:))

vezi tu, o mare parte a colegilor tai sunt asa incompetenti sau corupti sau nepasatori sau plini de sictir si nesimtire toate la un loc incat impresia pe care populatia o are despre politie sau angajatii MAI nu e una buna in mare si de aceea se scrie despre un fost angajat al MAI ca poate aceste ''palme'' date de presa cat si de oameni in general vor trezi pe cineva de prin conducerea MAI sa inceapa sa faca o curatenie..dar adevarata(nu sa fie scosi cei far a pile)..post .scriptum.pe langa acei lucratori si ofiteri constiinciosi si competenti am cunoscut si tot fellul de imbecili sau psihopati angajati MAI- prieteni sau rude ai mei sau ai cuiva apropiat asa ca e foarte ingrijorator ce persoane psihopate sau indivizi violenti (fie si verbal ) sunt prin politie sau MAI.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4359 secunde