Cine este noul șef al Jandarmeriei Române

209
Cine este noul șef al Jandarmeriei Române - cucos90523300-1502983169.jpg

Articole recomandate

Colonelul Gheorghe Cucoș, până în prezent director al Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, este noul șef al Jandarmeriei Române, după pensionarea fostului inspector general, Marin Andreiana, ca urmare a modificării legii pensiilor militare.


Gheorghe Cucoș va ocupa funcția pentru o perioadă de șase luni.

"Cu patru misiuni internaționale la activ, colonelul Sebastian Cucoș, a participat de-a lungul timpului la mai multe cursuri internaționale de specializare în domeniu, în Statele Unite ale Americii, Franța, Turcia, Italia și Spania. Absolvent al Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", promoția 2000, colonelul Sebastian Cucoș este căsătorit și are un copil. În vârstă de 43 de ani, ofițerul are o experiență de peste 16 ani în cadrul Jandarmeriei Române, iar de-a lungul timpului a ocupat mai multe funcții de conducere, atât în cadrul instituției, cât și în teatrele de operații din Kosovo, între anii 2007 - 2008, în calitate de comandant de unitate și, în perioada aprilie-noiembrie 2011, în calitate de comandant al Contingentului Național Român de Jandarmi din Afganistan", informează Jandarmeria Română.

Fostul șef al Jandarmeriei Române, Marin Andreiana, a condus instituția în perioada 08.02.2016 – 15.08.2017, pensionându-se ca urmare a modificării legii pensiilor militare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0502 secunde