Cioc, cioc, hoții la ușă!

660
Săptămâna prevenirii criminalității s-a încheiat sâmbăta aceasta, odată cu Ziua internațională a persoanelor vârstnice, sărbătoare celebrată în fiecare an, pe 1 octombrie.
Cu această ocazie, polițiștii constănțeni au purtat discuții cu cetățenii, reamintindu-le de infracționalitatea zilelor noastre. Astfel, oamenii au fost sfătuiți cum să se comporte corect ca să nu devină victime ale hoților, în special cum să-și securizeze casa mai bine pentru a nu da voie infractorilor să-și facă meseria.
Oamenii legii spun că, pentru a vă asigura locuința, trebuie să țineți permanent ușa închisă cu cheia chiar și-atunci când sunteți acasă, deoarece infractorii profită de orice clipă de neatenție și odată intrați calcă și pe cadavre ca să-și obțină scopul, atacând la genți, telefoane mobile sau alte lucruri de valoare. De asemenea, recomandat este să nu țineți în casă sume mari de bani, să nu vă lăudați cu averile ținute în sertarul noptierei. Hoțul poate fi chiar vecinul dumneavoastră, iar dacă nu e el, prietenii lui care cunosc sau ascultă eventuala conversație este foarte posibil să nu reziste tentației.
Un alt aspect pe care îl subliniază polițiștii constănțeni și care de altfel a făcut nenumărate victime, vizează utilizarea corespunzătoare a interfonului. Din neatenție, puteți deschide ușa infractorului!
Prezența polițiștilor constănțeni s-a făcut simțită în municipiul Constanța, în zona Tomis II, Piața Tomis III, Piața Farului, pe strada Eliberării și Dezrobirii.
Oamenii legii speră că, odată cu campania pentru prevenire a criminalității, constănțenii vor adopta o conduită corectă și se vor proteja de infracțiuni sporind securitatea locuințelor, autoturismelor și chiar personală, în mijloacele de transport în comun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Hoți nesimțiți
Sâmbătă, 23 Iulie 2011
Stire din Fun : Scrisoare de la hoți
Pagina a fost generata in 0.3631 secunde