Circ la Poliția Rutieră cu un șofer beat mangă

5079
Circ la Poliția Rutieră cu un șofer beat mangă - 4194ae086b5fa974e2458acdbdd6dc90.jpg
Un bărbat în vârstă de 56 de ani, beat mangă, a făcut ieri spectacol în sediul Poliției Rutiere Constanța. Individul fusese implicat într-un accident rutier ușor și, pentru că nu se putea ține pe picioare, martorii l-au dus la poliție.

Accidentul rutier s-a produs ieri, în jurul orei 14, în zona pieței din Tomis 3. Virgil Blaj, la volanul unui autoturism Matiz, a acroșat o altă mașină, oprită regulamentar, în care se aflau trei persoane. Când a dat să coboare pentru a evalua pagubele, picioarele au refuzat să îl mai asculte pe conducătorul vinovat, care a început să se clatine și să meargă în zigzag. Leonard Burdighian, celălalt conducător auto, a avut surpriza să constate că a fost accidentat de un șofer care nu se putea ține pe picioare de beat ce era. Așa că a luat decizia de a se prezenta la poliție. Pentru că Virgil Blaj era prea amețit pentru a conduce, șoferul vătămat și-a chemat fratele, care l-a transportat pe individ la poliție cu tot cu mașină.
Circul a început abia când conducătorul băut a dat de polițiștii de la rutieră. Bărbatul a refuzat să sufle în alcooltest și nu a fost de acord nici cu recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Mai mult, nu a vrut să declare nimic în legătură cu producerea accidentului, spunând că el nu a condus nicio mașină și că totul este "aranjat de Becali". Deși era aflat într-o stare avansată de ebrietate, șoferul a încercat câteva acrobații pentru a le arăta polițiștilor că poate sta în picioare fără probleme.
În urma circului creat, Virgil Blaj se va alege cu dosar penal pentru refuzul de a i se recolta probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, pedeapsa pentru această infracțiune fiind de la 2 la 7 ani de închisoare.
De asemenea, el va rămâne și fără permis de conducere până la finalizarea cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.476 secunde